2017 BTS WINGS TOUR EXPERIENCE [JHOPE WHATS GOOD!]


Ik ben helemaal uitgerust. Ik voel me een beetje beter. Terwijl ik in New York was is er heel wat gebeurd. Dus wij hebben veel dingen om over te praten. Dus speel mijn intro. Voor dat ik start, zie je de nieuwe intro Shoutout naar Club Adventure Hij heeft mijn intro vernieuwd. Bedankt, het ziet er zo cool uit. Link in de beschrijving naar zijn channel. Ga het bekijken. Shoutout naar mijn vrienden Minion, Kpopsanta, ja Kpopsanta. Ze waren bij me gedurende het hele ding. Bij het binnenkomen in de zaal waren Het tweede podium en het hoofd podium en de zijkanten van het hoofdpodium al helemaal bemant. Op zijn minst genoeg bemant. en het tweede podium was vrij vol vanvoor. Dus we beslisten om naar de zijkant te gaan. Ik denk dat het een goed idee was want het was daar niet zo krap tijdens het hele concert. Ik bedoel er waren tijden waar mensen je weet wel dichter kwamen. Maar dat is normaal wanneer je p1 of p2 tickets hebt. Ik had p2 zitplaatsen op de twee dag, wat vrijdag was. en p1 op de eerste dag, wat donderdag was. Dus je gaat waarschijnlijk een mix van clips zien. Je boy is blut, maar het was het zo waard. Wil je dat ik het verloop voor je zeg. Want ik was niet eens klaar om zelfs te denken over deze soort video te maken. Ik dacht dat ik alleen maar ging genieten van een concert maar neen. J-hope is de bias plek aan het proberen nemen. Taehyung is nog altijd mijn bias . Maar J-hope, ik heb J-hope altijd leuk gevonden. Als je enkele van mijn videos kijkt, geef ik J-hope altijd enig lof Want ik voel, je weet wel, J-hope is gewoon een bal zonlicht. Zijn lach, zijn energie. Eerst en vooral wil ik even zeggen: het fricking concert was hyped asf. Ik hield ervan. Van een traag lied naar … Het was emotioneel, het was hype het was turned, hype en turned zijn hetzelfde denk ik. Ik denk dat de concert ervaring altijd afhangt van diegenen rondom je. Dus tijdens de eerste dag, op donderdag, was ik met wat vrienden. Op de tweede dag ben ik alleen gegaan, ook al ging Kenny (?) ook, we waren gescheiden. Ik was rondom een paar mensen die samen met mij een beetje turnt waren. Ik vind het leuk om te voeden van anderen hun energie. En hopelijk voed je van mijn energie en hebben we een fantastische ervaring. Ze begonnen met ‘Not Today’ Dus je weet dat ze hype startten. En gewoon de ene achter de andere en de ene achter de andere. Je kunt gewoon niet rusten. Ze hebben allemaal hun solo gebracht. Ik denk dat het meest relaxerende moment dat ik had bij BTS was Rapmonster’s. Ook al stond ik recht, ik filmde de vibe want je weet wel, het leek op één van die moment waarop je deze wilt doen. Ik wenste dat AGUST D vanuit het niks kwam. Maar dat gebeurde niet. Maar ik ben niet boos want het was nog altijd een fantastisch optreden van SUGA. En Jin’s. Ze traden gewoon zo goed op. Het vocal line lied, ‘Lost’, was zo cool. De rapper line up. Gewoon wat ze droegen enzo. Dat stuk waar het gewoon al de rappers, J-hope, fricking Rapmonster, SUGA, zijden Versace, ik weet niet of het Versace was maar het zag er goed uit, droegen. Ik weet al waarover jullie willen dat ik praat. Ik heb heel wat achtergehouden. Als je me volgt op Instagram, volg me op Instagram, @justrandomeveryday, ik post daar meestal eerst voordat ik een video maak en op Twitter, @itsjre. Oh what’s good man, ik heb je gemist. Wacht, wacht, laat me even de kleine T.O.P. erbij halen. Dus, J-hope, wanneer J-hope het eerst opmerkte Ik bedoel, ik weet niet of ik de eerste opmerking heb. Wacht, wacht, eerst en vooral Jungkookie, Kookie, ik had niet door hoe dicht ze bij het podium, de hoek van het podium zouden komen. Want Kookie hurkte neer en ik flipte een beetje zoals je daar kunt zien. En uhm ik weet niet wat hij aan het doen was met zijn lip, ik denk dat hij aan het fluiten was ofzo, ik weet het niet, maar hij… hgh. Zoveel momenten Zoveel momenten, er waren een paar Jimin body rolls. Jimin was in de camera aan het kijken. V!!! Ik voel alsof hij verlegen is Kijk, hij kijkt in de camera en grijnst een beetje, likt zijn lippen. Probeer je extra te zijn you little b- Je plaagt een beetje. Laten we praten over J-hope, want J-hope was fricking fantastisch tijdens dit concert, voor mij. En dat is de reden waarom ik zoveel lof geef aan hem in mijn videos. Die rode jas. Hij wees naar me, ik weet niet of hij naar me wees of mijn vriend sinds mijn vriend een J-hope stan is. Dus het kan eender zijn, want zij gaf harten en alles. Hier zijn de clips die ik je nog niet getoond heb. Dit is wat daarna is gebeurd. Ga je dit echt doen, J-hope? Ik weet dat je videos en reactie videos kijkt en BTS gerelateerde videos kijkt, maar J-hope wat is goed (lol) Hoe gaat het? Zo veel dingen hebben plaatsgevonden. Tijdens ‘Wings’, tho Het ding is dat J-hope steeds terugkwam naar mijn zijde. Naar alle J-hope stans die in mijn zone waren: ik weet het niet, ik weet het niet. Jullie zijn waarschijnlijk allemaal samen met mij gestorven. Ik hou van J-hope, want het is moeilijk om niet van J-hope te houden. Je moet van J-hope houden, hij is gewoon een bal zonnelicht. Yo J-hope, ik ben aan het wachten voor die mixtape. Dit is een verrassing, ik heb dit aan niemand verteld. Jimin. Oké, ik zie je . Jimin was meerdere keren extra gedurende dit concert. Maar iedereen is extra. Ik bedoel, ze zijn extra + ordinary Jimin, Jimin, Jimin, de bias sloper. Duidelijk waren SUGA, Rapmonster en Jin hun ding aan het doen. Het voelde alsof Rapmonster de leider was, aandacht besteden aan iedereen. Dat is wanneer hij het bevestigde. Ik ken jou. En ik zei: Ik ken jou ook Ik zeg dat elke keer Het was eerder ‘Ik ken jou ook’ of ‘aargh’ ‘rrr’. Een vreemd woord zou eruit komen. Ik denk dat het in mijn brein geprogrammeerd is om te zeggen ‘Ik ken jou ook.’, want echt ik ken jou ook . Ik kwam hier, om gewoon van een concert te genieten en hyped te worden met mijn vrienden tijden de eerste dag. En ook zeker op de tweede dag. Maar, ik werd aangevallen, op een goede manier. Zoals ik al zei, J-hope, je krijgt je ????? Jij stopt voor niemand, jij gaat hoger en hoger. Zijn ‘MAMA’ optreden, een zegen. Het enige dat ik wil zeggen, is: super goede ervaring. Zoals ik al zei: het hangt allemaal af van de personen rondom je, ook al ben je alleen, turn gewoon up met de mensen rondom je. Wees niet bang, we zijn daar allemaal voor één ding: voor 7 jongens. Klonk dat fout? We zijn daar voor 7 geweldige personen. Het concert voldeed aan mijn verwachtingen. Zeker één van de betere, of beste concerten waar ik naartoe ben gegaan. Wat mijn standaard is BIGBANG 2015, want dat zijn mijn verwachtingen en dat was een hoog productief bewegend podium, soort van ervaring. Maar BTS is zeker daar. Ik hield van dat concert. Dat was zeker één van mijn favoriete concerten. Vooral wanneer de hype liedjes er waren. Wanneer Cypher opkwam, when baepsae opkwam Ze hebben zelf een montage gedaan van hun debutten. De regenboog lichten zijn zo cool. Dat deed het meest met me Want ik had geen licht bij me, want ze waren allemaal uitverkocht. Maar de regenbooglichten, het ziet er zo mooi uit. Fantastische ervaring. Van de fans, van de mensen die daar werkten, de medewerkers waren chill. De beveiliging was zo versteld van het publiek en van BTS Ze waren van: Yo wat is dit? Iedereen die ik heb ontmoet tijdens de concerten, waarmee ik een foto heb genomen, jullie zijn fricking fantastisch Ook al was ik verschrikkelijk moe achter het concert. Op de meeste foto’s zie ik er moe en stressed uit, want 1: ik denk dat eerste dag was ik heel moe, maar iedereen was moe. Maar ik wil jullie allemaal ontmoeten Ook al was ik moe en zag ik er fugly uit. ik wil jullie nog altijd ontmoeten. En uitten hoe cool dat concert was. Soms kan een Kpop fan hard zijn. Misschien harder vroeger, maar nu wordt je vermoordt voor het leuk vinden van deze verschillende soort taal, deze muziek. Maar het feit dat we naar concerten, naar evenementen kunnen komen en allemaal kunnen binden door één ding, wat kpop is, is zo een mooi ding. Dit is zeker en vast één van de hoogtepunten waarmee ik terug kwam van New York. BTS WINGS TOUR, wat een goede ervaring. En hopelijk heb je genoten van deze video. Dus als je genoten hebt van deze video, vind deze video leuk, deel hem, abonneer op het kanaal. Het is je boy JRE van JREKML. Liefde aan al mijn sexy, mooie mensen. Luister naar Kpop, het voelt goed. Luister naar muziek in het algemeen. Bedankt om mij een goede ervaring te geven. En hopelijk geeft deze video waar diegenen die niet konden gaan ook een ervaring. Iet of wat door mijn ogen. Liefde aan mijn sexy, mooie mensen. Blijf dromen, dromers Droom, geloof, doe, herhaal Oké, bedankt voor het kijken. Tot de volgende keer, bye. Hey, beter abonneer je. Yo is het oké als ik T.O.P.- kan je even naar hem kijken. Ik zal hem gewoon hier laten. Is dat oké? Ben je goed met dat? Subtitles by the Amara.org community

100 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *